sâmbătă, 27 iunie 2015

Da, vreau si eu o vara creativa la CERT!


           
E varǎ şi buna dispoziţie este în topul preferinţelor pentru vacanţǎ!

Știm că nu vrei sǎ mai auzi de lecţii şi teme pentru acasǎ, aşa că îţi propunem să ieşi din casǎ şi sǎ pui altfel în practică toate cele învățate până acum. Te invitǎm la CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret unde vara este creativǎ şi poţi sǎ-ţi faci prieteni noi!

Cu ce ne ocupăm la CERT?

Noi, echipa CERT, te invitǎm şi te aşteptǎm cu drag într-un spaţiu plǎcut, elegant şi confortabil în care ne dorim ca mediul de funcţionare să fie unul creativ, pentru a da împreunǎ viaţǎ acestui centru, astfel încât sǎ devinǎ cât mai curând construcţia unei infrastructuri sustenabile pentru tineret şi voluntariat în oraşul Buhuşi.

Dacǎ vrei sǎ-ţi dezvolţi abilitǎţile de viaţǎ şi ai spirit practic, noi suntem puşi pe treabǎ şi-ţi oferim şansa sǎ descoperi şi experimentezi la CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret idei şi strategii noi de a aplica cunoştinţele teoretice învǎţate la şcoalǎ.


Ce ai de câştigat dacǎ vii la CERT?

1. Oportunitatea de a-ţi petrece vacanţa într-un mod creativ şi constructiv.

2. În
țelegerea procesului prin care o idee ajunge sǎ fie pusǎ în practică.

3. Şansa de a lucra alǎturi de voluntarii Asociaţiei “Existǎ o şansǎ” şi de a fi supervizat de membrii echipei CERT.

4.
Plǎcerea de a socializa şi de a lega noi prietenii.

5. Sentimentul apartenenţei la comunitatea voluntarilor activi şi creativi ai Centrului de Resurse pentru Tineret – CERT şi, ca răsplată pentru activitatea desfǎşuratǎ în centru, vei primi un certificat care să îţi ateste implicarea activǎ pe timp de vară.

6. Starea de bine într-un mediu de lucru plǎcut, care te inspirǎ şi îţi facilitează dobândirea de atitudini pozitive, abilitǎţi de viaţǎ şi competenţe antreprenoriale recunoscute pe piaţa muncii.

P.S: Ceaiul, cafeaua şi zâmbetele sunt din partea casei

Ce zici? Accepţi provocarea?
Înscrie-te aici: http://goo.gl/forms/V63in78tbQ  



Pentru mai multe informaţii despre Asociaţia „Există o şansă” şi proiectul CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret”accesaţi: www.existaosansa.ro şhttp://cert-reteauascolara.blogspot.ro.

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conţinutul anunţului şi chestionarului nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului şi chestionarului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO