miercuri, 17 iunie 2015

Sesiune informativa pe teme de sanatate si prevenirea situatiilor de risc



„CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret”
                                                     
PRIETEN CU TINE

Sesiunea informativǎ nr. 1
Stil de viaţǎ sǎnǎtos
                          
Asociaţia „EXISTǍ O ŞANSǍ” anunţă desfǎşurarea sesiunii informative cu tema Stil de viaţǎ sǎnǎtos, în data de sâmbǎtǎ, 20 iunie 2015, începând cu ora 11.00, la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret – CERT din str. Tineretului, Bl. 24 (I) parter (hol Cinematograf Victoria).

PRIETEN CU TINE este sloganul sub care se vor desfǎşura cinci sesiuni de informare şi conştientizare pe teme de sǎnǎtate şi prevenirea riscurilor la care sunt expuşi copiii şi tinerii. Aceste sesiuni informative sunt integrate graficului de activitǎţi desfǎşurate în cadrul proiectului „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret” finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Programului Fondul ONG în România,  Componenta 5 Dezvoltarea Capacitǎţii ONG-urilor, Reţele şi Coaliţii.

Participanţii la aceste activitǎţi sunt în principal copii şi tineri din comunitate, dar şi adulţi interesaţi de educaţia tinerei generaţii pentru un stil de viaţǎ sǎnǎtos. Informaţiile fiabile şi recomandǎrile utile vor fi oferite cu sprijinul experţilor invitaţi de echipa de proiect.

Prima sesiune de educaţie pentru stil de viaţǎ sǎnǎtos (program echilibrat de studiu, alimentaţie sǎnǎtoasǎ, hidratare, mişcare, odihnǎ şi relaxare, riscurile obezitǎţii) va fi facilitatǎ de Virginia - Smǎrǎndiţa Brǎescu, membrǎ a echipei de proiect, şi va avea ca invitat un specialist din comunitate, psiholog clinician Diana Apetri.

Pentru detalii si informatii suplimentare, contactaţi:
Asociaţia ,, EXISTǍ O ŞANSǍ”, Buhuşi, jud. Bacǎu
Echipa CERT
Telefon: 0744260370                      
E-mail: contact@existaosansa.ro
Site: www.existaosansa.ro
Blog: http://cert-reteauascolara.blogspot.ro

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

Vǎ aşteptǎm cu drag alǎturi de noi!
Echipa CERT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO