sâmbătă, 10 octombrie 2015

Star(T) la puterea ONG - Modul de training "Strategii de advocacy, public speaking si PR"

#LunaProf21 #fiipreZENt, #campaniadeadvocacy, #TineriactivipentruBuhusi

Sâmbǎtǎ, 10 octombrie 2015, s-a desfǎşurat modulul de training "Strategii de advocacy, public speaking si PR" pentru voluntarii activi in proiectul "CERT, o sansa pentru tine! - Centrul de Resurse pentru Tineret" implementat de Asociatia "Exista o  şansǎ" cu  finantare din granturile SEE 2009 - 2014 prin Fondul ONG in Romania.

Programul de formare Star(T) la puterea ONG este structurat în 4 module de training pentru dezvoltarea de competenţe civice şi atitudini pro active în rândul tinerilor voluntari (elevi de liceu din Buhusi, judetul Bacǎu), care vor contribui la dezvoltarea organizaţiei şi la realizarea obiectivelor proiectului „Cert, o şansǎ pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret.                              

Tematica celor 4 module de training:
1. Dezvoltarea abilitǎţilor de comunicare şi de lucru în echipǎ (încheiat)
2. Rezolvarea de probleme şi leadership (încheiat)
3. Strategii de advocacy, public speaking şi PR (încheiat)
4.  Managementul proiectelor şi scrierea de proiecte (înscrierile sunt deschise)

Cursurile pentru voluntarii Asociatiei "Exista o  şansǎ" abordeaza tematicile celor 4 module de training,  dar si teme conexe precum iniţierea şi gestionarea unei campanii de advocacy, managementul conflictelor, cooperare şi networking în sectorul ONG, managementul riscurilor, implicarea şi sustenabilitatea în sectorul de voluntariat etc.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO